Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Chciałbym zasięgnąć rady bardziej doświadczonych ludzi jeśli chodzi o sprzęt xiaomi. Mianowicie mam zamiar zakupić telefon Xiaomi Redmi Note 3, już trochę się o nim naczytałem i jestem zdecydowany. Jedyna kwestia która mnie martwi to blokowanie bootloaderów przez xiaomi. Czy jest jakakolwiek możliwość kupienia tego telefonu z wgranym systemem miuipolska? Jeśli nie, to czy po zrobieniu wszystkiego jak w tym poradniku : https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ , dalej będę posiadać swoją gwarancję na sprzęt? Możecie też doradzić mi najtańszą możliwość zakupu tego telefonu, ale to już raczej dodatek jakby ktoś się orientował.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

MIUIPolska nikt Ci nie wrzuci bo musiałby sam odblokować bootloader, ew. jakiś ROM wgrywany przez flash tool bo on bootloadera nie wymaga ale i tak wątpie by Ci ktokolwiek to w sklepie zrobił. Odblokowanie bootloader'a powoduje utracenie gwarancji Xiaomi, która jeżeli nie mieszkasz w Chinach to tak czy siak nie jest Ci potrzebna.

Opublikowano

Rozumiem, na chwile obecną najbardziej wydajny jest właśnie miui polska, czy są jakieś inne opcje żeby telefon działał przyzwoicie i był w języku eng/pl?

Opublikowano

Sorki jestem laikiem w temacie telefonów po prostu. Ostatnie moje pytanie jakie mogę w takim razie zadać, gdzie najlepiej kupić ten telefon żebym nie miał wgranego syfiastego romu, nie musiał się z tym za wiele męczyć, słyszałem że ludzie kupowali z różnych stron i mieli wgrany właśnie miui.eu?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...