Sławek Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam. Chcąc skonfigurować HERE MAPS do zapisywania swoich map na karcie pamięci otrzymuję komunikat: Gdzie mogę nadać aplikacji odpowiednie uprawnienia?
Addamas Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Co to za wersja MIUI? Jaki to system? Kitkat miał niekiedy błędy z zapisem na kartę SD. Jest chyba program wymagający roota Kitkat SD fix czy coś w tym stylu w Sklepie Google Xiaomi Mi2S with sMIUI
Sławek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Moja wina, nie doprecyzowałem. Redmi 3, MIUI 7.1 Stable (7.1.1.0) Android 5.1.1 W zasadzie podobny problem mam z wieloma aplikacjami. Orux Maps też nie może zapisywać na karcie, total commander nie ma dostępu, ale Spotify bez problemu zgrywa albumy offline na kartę pamięci. Ciekawa rzecz z total commanderem. Przy próbie kopiowania na kartę pamięci pokazuje się okno: Niestety, obiecany 'dialog' się nie pokazuje, i za sekundę mam informacje (od total commandera) o "Write Error"
Rekomendowane odpowiedzi