Mikołaj Koput Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam , zakupiłem na telefon Xiaomi Redmi Note 3 w sklepie internetowym xiaomi.com.pl i dostałem odrazu z polską wersją językową - nie wiem co to za soft a sklep nie opisuje na moje zapytania jak powrócić do oryginalnego softu. Podczas wybierania wersji stable z oprogramowania miui przez aplikacje Updater telefon wyłącza się pokazuje pasek po czym nagle telefon się włącza i nie mogę powrócić do oryginalnego softu. Mógłby ktoś pomóc ?
giaccoli Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Również u nich zakupilem ten telefon..soft jest tzn. "Smieciowy"ma.język polski ale ma sporo tych chińskich aplikacji które są dla zwykłego Kowalskiego zbędne telefon należy za pomocą PC wgrac "normalny" soft.7.1.7 dostępny na forum zrób wszystko wg poradnika i będzie gitara;-)
Jacobi Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 @giaccoli Miałeś chyba na myśli 7.1.6.0 a napisałeś 7.1.7
GeoRedfox Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Na forum jest poradnik jak uciec z tego śmieciowego softu na oficjalny. Szukanie nie jest takie straszne 😉 Tapnięte z Redmi Note 3
Mikołaj Koput Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie chciałby mi ktoś poddać link do tego poradnika ? Wiem że szukanie nie jest straszne ale nie mogłem poszukać ?
Smigoll Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zamiast wejść w dyskusje ogólną o xrn3 wejdź w jego modyfikację systemowe i masz to w pierwszej 10 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mikołaj Koput Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Dobra dzięki ,szukałem w rn3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mrosi Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi