Fuilares Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam, mam dylemat. Jako że moją xperie z2 zalałem zastanawiam się nad kupnem redmi note 2. Co oczekuje po smartfonie: -Będzie robił zdjęcia jakościowo podobne do xperii z2 -snapchat będzie działał bez problemu -Żeby czasami pograć w bardziej wymagające gry(GTA:SA albo NFS:MW) Czy smartfon redmi note 2 będzie mi to w stanie zagwarantować? Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi EDIT: Czy można usunąć lub przenieść post? Właśnie zauważyłem, że pisałem w złym dziale Edytowane 7 Lutego 2016 przez Fuilares
GarryMoveOut Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Z zdjęciami to samemu trzeba ocenić ale lepiej mi się wydaje wyjdzie na tym z2, jak dla mnie redmi note 2 robi spoko zdjęcia jak na smartfona. Snapa nie używam a w gry nie gram to Ci nie powiem. Tutaj możesz sobie porównać http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6144&idPhone2=6992&idPhone3=5596 Sprawdzaj nie tylko w centrum kadru ale przy brzegach tam różnica będzie zazwyczaj większa. Ale to tylko "syntetyczny" test który nie pokaże Ci całej prawdy. Edytowane 7 Lutego 2016 przez GarryMoveOut
Rekomendowane odpowiedzi