Skocz do zawartości
  • 0

Redmi 3 czy Redmi Note 3

Pytanie

Opublikowano

Cześć! 
Mój redmi note doznał sporej kolizji z podłogą i przestał działać, więc planuję przerzucić się na coś nowszego. I teraz pytanie co wybrać? Redmi 3 przekonuje mnie snapdragonem i w ogóle ciekawymi funkcjami, ale przywykłem do Note i dużego ekranu. Nie jestem jakimś turbo znawcą, nie wiem, który lepiej rokuje na support, aktualizacje itd, z tego co widzę to Acid propsuje telefony na snapdragonach. Proszę o pomoc, jakieś konkretne argumenty, bo mam człowieka w chinach, który kupi mi w cenie w xiaomi store ( koło 430zł za redmi 3 i koło 580zł za redmi note 3). 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To dwa rozne telefony i musisz sam sobie odpowiedziec na to pytanie. Wg mnie ciezko bedzie sie przestawic na mniejszy telefon, do tego jednak x10 jest bardziej wydajny niz snap, no i jest juz miui polska i Xiaomi.eu na note3. Na plus w mniejszym redmi 3 zdecydowanie bateria no i cena

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, Eragon napisał:

Masz też RN3 na snapie

Jednak cena już trochę nie na moją kieszeń. W sumie zakup nie był planowany, więc wydać tak z nikąd 500+ zl kiedy za chwilę urodzi mi się dziecko i pociągnie po kieszeni to spore wyzwanie. Poczekam jeszcze na odpowiedź od chińczyka jak z dostępnością. Ale mimo wszystko jakieś inne komentarze, które będą merytoryczne, mile widziane

• 0
Opublikowano

Przy dziecku bedzie Ci potrzebna dobra bateria, a i kase lepiej oszczedzic, wiec pod tym kątem lepiej wypada redmi 3 :-)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...