wensz Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Mam taki problem że tel przestaje się komunikować przez BT z zegarkiem android wear (LG ) . trzeba wtedy wyłączyć bluetooth i włączyć ponownie , ale nie zawsze się da włączyć ponownie BT , dopiero po kilku minutach. Wcześniej na telefonie lg wszystko działało. Bez przerw przez kilka miesięcy. Edytowane 7 Lutego 2016 przez wensz 1
mrosi Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
sonax_xc Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Niekończący się problem z bluetooth w RN2 został wreszcie rozwiązany poprzez wgranie stabilnego ROM 7.1.3.0 od miui eu. Może w RN3 też by to pomogło. Sam jestem ciekawe bo może wypróbował bym RN3 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
isaak Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Oj mam ten sam problem, najgorzej kiedy słucham muzyki przez bluetooth to po zgaszeniu ekranu potrafi wyłączyć moduł. Ciągle rozłącza się z Mi Bandem czego przy iPhonie czy Motoroli nie miałem,
squirrelkuss Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Mam taki problem że tel przestaje się komunikować przez BT z zegarkiem android wear (LG ) . trzeba wtedy wyłączyć bluetooth i włączyć ponownie , ale nie zawsze się da włączyć ponownie BT , dopiero po kilku minutach. Wcześniej na telefonie lg wszystko działało. Bez przerw przez kilka miesięcy. Ja mam moto 360 i też miałem problem po pełnym wipe. Po pierwsze na pewno musisz zablokować kłódką aplikację google i/lub android wear. Nie chce mi się sprawdzać o którą chodziło ale jak to zrobiłem to zegarek zaczął działać bezproblemowo. Jak to nie pomoże to wywal wszystkie apki od zegarka i zainstaluj na nowo. To też mi kiedyś pomogło. Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE Oj mam ten sam problem, najgorzej kiedy słucham muzyki przez bluetooth to po zgaszeniu ekranu potrafi wyłączyć moduł. Ciągle rozłącza się z Mi Bandem czego przy iPhonie czy Motoroli nie miałem, Ale że co- nie przychodzą Ci powiadomienia na mi banda? Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
isaak Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Większość powiadomień przychodzi, problem jest z tym ze po jakimś czasie zablokowane go ekranu żeby zsynchronizować opaskę muszę wyłączyć i włączyć bluetooth, największy problem to słuchawki bluetooth. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2016 przez isaak
wensz Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Już mam android wear ustawiony, że ma autostart itd . a i tam problem występuje. W android wear jak chcesz się połączyć z innym tel to i tak trzeba zrobić ustawienia fabryczne na zegarku. Btw @squirrelkuss masz nowego wear 1.4 na zegarku ?
GarryMoveOut Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 1 godzinę temu, isaak napisał: Większość powiadomień przychodzi, problem jest z tym ze po jakimś czasie zablokowane go ekranu żeby zsynchronizować opaskę muszę wyłączyć i włączyć bluetooth, największy problem to słuchawki bluetooth. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka A masz jednocześnie połączony zegarek i słuchawki? Bo ja jak mam połączony zegarek a potem bez jego odłączania połączę się z słuchawką bluetooth to mi zrywa co jakiś czas połączenie z słuchawką, czasem nawet bluetooth się zawiesi i nie można go włączyć. Problem miną jak przy łączeniu się z słuchawką najpierw odłączałem zegarek, wtedy słuchawka już się samoistnie nie rozłączała.
isaak Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 a jak mam wyłączyć mi banda? Nie da się, wcześniej przy Motoroli miałem podłączony przez bluetooth słuchawkę, mi banda pilot do robienia zdjęć a jak wchodzę do domu to jeszcze automatycznie łączył się z amplitunerem i wszystko zawsze działało teraz amplituner działa jak chce, słuchawki bluetooth tak samo a żeby zsynchronizować mi banda muszę wyłączyć i włączyć bluetooth, tak jak mówię problem jest taki że po zablokowaniu kranu po mnie więcej niż minucie rozłącza się i żeby znowu połłaczyć muszę odblokować ekran i dać play
Rekomendowane odpowiedzi