aligator Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich, to mój jeden z pierwszych postów na forum MIUI. Telefonu Redmi note 2 używam praktycznie od premiery. Zainstalowałem dwie pierwsze aktualizacje i dopiero teraz 6,1,29. Doszedł mankament to którego nie było wcześniej, a teraz się pojawił to brak możliwości korzystania ze sklepu play. Próba instalacji i wywala błąd ze nie może zainstalować. Czy ktoś tak ma ? Może ktoś coś poradzi co z tymi fantami zrobić. Może coś źle robię , lub coś trzeba zmienić gdzieś w ustawieniach. dzięki Pozdrawiam Edytowane 6 Lutego 2016 przez aligator
redminote2 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) A wiesz, ze jak przytrzymasz dluzej ten przycisk po lewej to wlasnie zadziala jako "ustawienia"? I czy wiesz, ze mozna definiowac akcje tych przyciskow na dole? xD (ustawienia--urzadzenie--przyciski) Edytowane 6 Lutego 2016 przez redminote2 1
aligator Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) tak, dzięki właśnie dopiero teraz znalazłem, że tak trzeba zrobić po napisaniu posta. Nie sądziłem, że trzeba przytrzymać. Klikałem i mi wychodziło z programu. Zastanawia mnie tylko teraz dlaczego są problemy z instalacjami programów ze sklepu play. Czy wersja 6 wywala dlatego że może wyrzuca ustawienia do logowania czy co. Czy ma to jakiś wpływ ? Klikam zainstaluj i tylko miga że pobieranie i za chwilę koniec . " NIE można pobrać aplikacji KOD błędu 495" Wg zaleceń google zrobiłem restart urządzenia ale nic nie pomogło. Widać napis "Pobieranie" i przelatująca kreska i na końcu ten sam komunikat i kod 495. Połączenie przez WI-Fi czy po sieci GSM nic nie daje. Edytowane 6 Lutego 2016 przez aligator
aligator Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 Problem rozwiązany. Kilka restartów i wróciło do normy.
ZduneX25 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi