UltiMet Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Po instalacji aplikacji byle jakiej, tworzy się nowa strona na pulpicie, jest to trochę wkurzające, da się to jakoś usunąć? żeby się zapisywało w folder bądź normalnie na pulpicie.
0 tadzik1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Przenieś sobie widget na pulpit który chcesz a pusty usuń i bez problemu zawsze jak instalujesz nową apkę to dodaje do nowego pustego pulpitu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
0 UltiMet Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Myślałem że da radę temu zaradzić. Do tej pory tak robiłem że usuwalem. Zauważyłem że nowa aplikacja robi się w lewym górym rogu bądź prawy dolny i wtedy nawet jak są jakieś aplikacje to nie utworzy pulpitu Dzięki
0 mrosi Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 17 godzin temu, UltiMet napisał: Myślałem że da radę temu zaradzić. Do tej pory tak robiłem że usuwalem. Zauważyłem że nowa aplikacja robi się w lewym górym rogu bądź prawy dolny i wtedy nawet jak są jakieś aplikacje to nie utworzy pulpitu Dzięki Prawy, dolny róg to ostatnie miejsce na pulpicie, w którym może pojawić się skrót. Jeśli masz tam jakikolwiek skrót, widżet czy folder, po zainstalowaniu nowej aplikacji system automatycznie doda nowy pulpit i wrzuci skrót w lewy, górny narożnik. Kolejność umieszczania skrótów przez system to od lewej do prawej, kolejno, rzędami w dół. Każde miejsce na pulpicie, w którym umieścisz skrót powoduje, że system uznaje, że wszystkie miejsca przed nim są zajęte, nawet jeśli są w rzeczywistości puste, 1
0 mrosi Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
UltiMet
Po instalacji aplikacji byle jakiej, tworzy się nowa strona na pulpicie, jest to trochę wkurzające, da się to jakoś usunąć? żeby się zapisywało w folder bądź normalnie na pulpicie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi