kondiq22 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Pomiędzy szklo a wyświelacz dostała się jakaś ciecz, ma ktoś może link do jakiegoś poradnika jak tostać się w to miejsce aby dał radę je przeczyścić jednocześnie nic nie uszkadzając. Oraz jeszcze jeden problem działa tylko jedna słuchawka po podpięciu, sprawdziłem inne słuchawki trochę się pobawilem i jeżeli wyciągne jacka prawie do końca to działają obie ale wtedy bardzo łatwo wypada z wejścia... Spotkał się ktoś z tym problemem?
ddr Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 1. Nie da rady. Jedynie wymiana ekranu. 2. Sprawdź słuchawki 3-pinowe.
kondiq22 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) 8 minut temu, ddr napisał: 1. Nie da rady. Jedynie wymiana ekranu. 2. Sprawdź słuchawki 3-pinowe. 2. Miałeś na myśli 4pinowe, bo 3 to chyba te zwykle...? 1. Trochę lipa myślałem że jakoś to będzie się dało rozkręcić i osuchyć bo ta wilgoć się tam jakoś dostała... Ps na sluchawkach noki tych 4pin to samo Edytowane 2 Lutego 2016 przez kondiq22
ddr Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 1. Można spróbować go rozebrać i wrzucić do pojemnika z pochłaniaczami wilgoci, ale nie wiem czy to ma szansę na powodzenie. 2. 3 pin. Jak takie coś dzieją się przy 3 pinach to gniazdko słuchawkowe do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi