GeoRedfox Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Cóż nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na to pytanie, więc pozwolę się zapytać o co tutaj może chodzić. Nagrywanie w Snapchatcie po prostu jest jakieś... uszkodzone? Może to będzie dobre słowo. Podczas nagrywania obraz lata jak chce(stabilizacja?), a i samo nagranie jest o wiele ciemniejsze (przynajmniej nagrania z przedniej kamery)niż normalne zdjęcie w Snapie. Na początku myślałem że to wina syfiastego softu, który miałem pre-instalowany, ale dzisiaj po zainstalowaniu najnowszej stabilnej wersji (nie deva) problem nadal występuje. Nagrywanie normalną aplikacją kamery działa poprawnie, więc prawdopodobnie to wina Snapchata, ale może ktoś ma pomysł jak to naprawić?
robrexal Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 mam ten sam problem... :/ Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
skubi07 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Się ciesz że w ogóle możesz nagrywać. na mi3 nagrywanie z przedniej kamery w ogóle nie działa. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
GeoRedfox Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Się ciesz że w ogóle możesz nagrywać. na mi3 nagrywanie z przedniej kamery w ogóle nie działa. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Na oficjalnym czy na MIUIPolska? Z ciekawosci Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 https://miuipolska.pl/forum/topic/8786-b%C5%82%C4%85d-netflixa-youtube-messenger-chat-heads-snapchat/#comment-118716 1
Rekomendowane odpowiedzi