Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Jedna z podstawowych apek dla mnie jest flashscore. Niestety ale powiadomienia dla aplikacji nie działają na Miui. Apka dodana do autostartu, tel to xrn2 i miui 15.12.10. Jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem???

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez grembi
Opublikowano

A z tą apką to różne, na 5.12.10 na Mi4 akurat powiadomienia działały, ale też nie zawsze w czasie rzeczywistym, teraz na 6.01.28 mimo autostartu i ustawionych powiadomień dla apki nic się nie pojawia. Ciężko stwierdzić od czego to zależne.

Opublikowano

No właśnie wcześniej powiadomienia Dochodziły mi losowo a teraz w ogóle ich nie ma

Opublikowano

A takie pytanie z innej beczki jak używacie Facebooka i jak przychodzą wam wiadomości to w poprzednim tel miałem że gdy ktoś napisał automatycznie pokazywała się miniaturka że zdjęciem kolegi a teraz tego nie ma tylko powiadomienie mi na pasku pokazuje sie że taka sytuacja wystąpiła

Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ustawienia > powiadomienia > powiadomienia aplikacji > messenger > pływające okna włącz. Może to samo dla facebooka.

Na prawdę ogarnijcie najpierw miui, poznajcie telefon, pobawcie się nim a potem pytajcie. Przecież to nie jest opcja zaszyta głęboko w systemie bo pytanie w różnych tematach pojawia się parę razy w tygodniu.

Wysłane z Xiaomi Mi4

Opublikowano
Ustawienia > powiadomienia > powiadomienia aplikacji > messenger > pływające okna włącz. Może to samo dla facebooka.

Na prawdę ogarnijcie najpierw miui, poznajcie telefon, pobawcie się nim a potem pytajcie. Przecież to nie jest opcja zaszyta głęboko w systemie bo pytanie w różnych tematach pojawia się parę razy w tygodniu.

Wysłane z Xiaomi Mi4

Pływające okna nie pomagają. Flashscore nadal bez powiadomień

Opublikowano

Ja kiedyś miałem problemy z flashScore, ale chyba w jakimś update poprawili problem. Apkę mam dodaną do autostartu, zablokowana kłódką...powiadomienia dostaję. Łącznie z pływającymi oknami.

TapTap Tapatalk+MI4W

7ad8ae716ce4e3eeafba18909666c068.jpg

724ca59bf3d5d6d015578f6c89512c79.jpg

Opublikowano

@kuli007 to chyba na mojej wersji miui nic nie zwojuję. Trudno muszę jakoś z tym żyć

Opublikowano
Muszę dodać, że ja jestem na dość dawno wydanej wersji MIUI - 5.11.5. Ale jest to wydanie IDEALNE.

TapTap Tapatalk+MI4W

Taki mały offtop, grasz u buka?? :-)

Opublikowano

Tak. Aktualnie na Betclick i Expect (jedno i to samo, ale rozdają często bonusy). Niedługo chyba zmienię buka na bet365, bo jest możliwość zamykania przed czasem.

TapTap Tapatalk+MI4W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...