grembi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Jedna z podstawowych apek dla mnie jest flashscore. Niestety ale powiadomienia dla aplikacji nie działają na Miui. Apka dodana do autostartu, tel to xrn2 i miui 15.12.10. Jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem??? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Stycznia 2016 przez grembi
szakal88 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 A z tą apką to różne, na 5.12.10 na Mi4 akurat powiadomienia działały, ale też nie zawsze w czasie rzeczywistym, teraz na 6.01.28 mimo autostartu i ustawionych powiadomień dla apki nic się nie pojawia. Ciężko stwierdzić od czego to zależne.
grembi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 No właśnie wcześniej powiadomienia Dochodziły mi losowo a teraz w ogóle ich nie ma Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
matikes249 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 A takie pytanie z innej beczki jak używacie Facebooka i jak przychodzą wam wiadomości to w poprzednim tel miałem że gdy ktoś napisał automatycznie pokazywała się miniaturka że zdjęciem kolegi a teraz tego nie ma tylko powiadomienie mi na pasku pokazuje sie że taka sytuacja wystąpiła Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka
grembi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie używam Facebooka Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
squirrelkuss Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ustawienia > powiadomienia > powiadomienia aplikacji > messenger > pływające okna włącz. Może to samo dla facebooka. Na prawdę ogarnijcie najpierw miui, poznajcie telefon, pobawcie się nim a potem pytajcie. Przecież to nie jest opcja zaszyta głęboko w systemie bo pytanie w różnych tematach pojawia się parę razy w tygodniu. Wysłane z Xiaomi Mi4
grembi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ustawienia > powiadomienia > powiadomienia aplikacji > messenger > pływające okna włącz. Może to samo dla facebooka. Na prawdę ogarnijcie najpierw miui, poznajcie telefon, pobawcie się nim a potem pytajcie. Przecież to nie jest opcja zaszyta głęboko w systemie bo pytanie w różnych tematach pojawia się parę razy w tygodniu. Wysłane z Xiaomi Mi4 Pływające okna nie pomagają. Flashscore nadal bez powiadomień Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
kulig007 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja kiedyś miałem problemy z flashScore, ale chyba w jakimś update poprawili problem. Apkę mam dodaną do autostartu, zablokowana kłódką...powiadomienia dostaję. Łącznie z pływającymi oknami. TapTap Tapatalk+MI4W
grembi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 @kuli007 to chyba na mojej wersji miui nic nie zwojuję. Trudno muszę jakoś z tym żyć Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
kulig007 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Muszę dodać, że ja jestem na dość dawno wydanej wersji MIUI - 5.11.5. Ale jest to wydanie IDEALNE. TapTap Tapatalk+MI4W
grembi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Muszę dodać, że ja jestem na dość dawno wydanej wersji MIUI - 5.11.5. Ale jest to wydanie IDEALNE. TapTap Tapatalk+MI4W Taki mały offtop, grasz u buka?? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
kulig007 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak. Aktualnie na Betclick i Expect (jedno i to samo, ale rozdają często bonusy). Niedługo chyba zmienię buka na bet365, bo jest możliwość zamykania przed czasem. TapTap Tapatalk+MI4W
grembi Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Nowa aktualizacja aplikacji i problem rozwiązany. Temat można zamknąć Wysłane z mojego Redmi Note 2
squirrelkuss Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 A masz ją zablokowane kłódka czy radzi sobie bez tego? Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE
mrosi Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi