Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzień Dobry

Czy mogę kogoś prosić z administracji aby wstawił ponownie MIUIPolska_hermes_5.10.29_v7-5.0.zip

Halo!!!!

Administracja!!!!

Śpicie?

Mówi się!!!!

No i poproś tu kogoś .

Czad.

Wysłane z Mi4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

ale nigdy nie mają pewności czy system nie był modyfikowany a gdy system był wstawiony na oficjalnym hosting plików to każdy pobierał ze sprawdzonego źródła,więc mamy dwie opcje,pierwsza to wykasowanie niepotrzebnych wersji MIUI Polska z serwera dla oszczędności miejsca i wstawienie ponowne 5.10.29

Druga opcja to stworzenia strony,lub dodanie na aktualnej stronie gdzie są pliki z systemem,pewnej tabelki gdzie będą podane sumy kontrolne md5,bo aktualnie chyba jedynem miejsce gdzie są napisane sumy kontrolne plików .Zip z systemem,to plik na hostingu ale jak nam skasują plik jak w tym przypadku 5.10.29 to trzeba się zastanawiać czy aby plik .Zip jest w 100% produkcji MIUI Polska 

Bo teraz to trochę komiczna jest sytuacja na hostingu plików są wersje które nie są w centrum zainteresowania i które nie są polecane w komentarzach a wersja na której użytkownikom zależy bo jest dopracowana i nie ma błędów jak nowsze wersje to ta wersja została skasowana z hostingu plików 

Edytowane przez majdan12
Opublikowano (edytowane)

Sumy kontrolne MD5 są podawane,ale w adresie z .ZIP i jak skasują .ZIP to już brak dostępu do MD5 

Czy mógł byś podać adres to tego alternatywnego źródła gdzie jest ta wersja MIUI Polska ? bo na androidfilehost nie widzę tej wersji MIUI Polska @Redmi2

Jeśli kolega @Lamcza nic nie modyfikował w .ZIP to nie ma problemu i pobiorę ten .ZIP od niego i na przyszłość zapewnię sobie własną kopie zapasową MUI Polska 

Kilka osób/znajomych potrzebuje sprawdzonych w 100% i działających w 100% wersji MIUI Polska i jako tester mam pewność że 5.10.29 jest dobrą wersja i nie chce wgrywać innym na Note 2 nie sprawdzonych przeze mnie wersji MIUI Polska,bo niech komentarzy od nich że MIUI Polska to lipa,jak trafią na jakąś lipną wersje MIUI Polska,co się przecież zdarzyło kilka razy  

Edytowane przez majdan12
Opublikowano
17 minut temu, majdan12 napisał:

Sumy kontrolne MD5 są podawane,ale w adresie z .ZIP i jak skasują .ZIP to już brak dostępu do MD5 

Czy mógł byś podać adres to tego alternatywnego źródła gdzie jest ta wersja MIUI Polska ? bo na androidfilehost nie widzę tej wersji MIUI Polska 

Jeśli kolega @Lamcza nic nie modyfikował w .ZIP to nie ma problemu i pobiorę ten .ZIP od niego i na przyszłość zapewnię sobie własną kopie zapasową MUI Polska 

@Redmi2 jeśli będą się zgadzać sumy kontrolne to przyznam pochwałę 

Opublikowano (edytowane)

@d3tr0 musiałem się upewnić po prostu,o jego modyfikacji to teraz dopiero sobie przypomniałem,jedyny raz zdarzyło mi się nie wykonać kopi zapasowej tak ważnego elementu,w przyszłości już nie będę miał z tym problemu bo będą robione kopie zapasowe MIUI Polska :)

Pobrałem i zgadzają się sumy kontrolne 

Edytowane przez majdan12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...