SanKen Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam mam problem. Dzisiaj docinałem kartę do telefonu i chciałem protestować rozmowy. Mam taki problem że gdy ja do kogoś dzwonię słychać mnie bardzo dobrze,ale gdy ktoś dzwoni do mnie już zaczyna się problem. Czaski, przerwania mojego głosu w słuchawce osoby która dzwoni do mnie. Miał może ktos podobny problem? Nie wiem czy nie jest to wina karty SIM jest to jeszcze z dziejów ERA. W sklepie osoba która docinała powiedziała mi że może być problem z kartą. 1
Nezumi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wymień kartę, a potem zobacz czy dalej będzie problem..
SanKen Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Własnie problem był gdy miałem właśnie 2G, zmieniłem na preferowane 4G (chociaż karta tego nie obsługuje) i działa dobrze. Dam znać. Zastanawiam się jak zabrać się za wymianę karty bo nie mam t-mobile u siebie... Ktoś wykonywał taki krok?
Nezumi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 8 minut temu, SanKen napisał: Własnie problem był gdy miałem właśnie 2G, zmieniłem na preferowane 4G (chociaż karta tego nie obsługuje) i działa dobrze. Dam znać. Zastanawiam się jak zabrać się za wymianę karty bo nie mam t-mobile u siebie... Ktoś wykonywał taki krok? Musisz się zgłosić do nich do pkt z tego co wiem i na miejscu wyrobią Ci nową.
SanKen Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie wymieniłem jeszcze karty, ale telefon działa prawidłowo po tym jak zmieniłem sieć z 2G na 3G(Domyślne ustawienie takie jak było). Po kilku telefonach w moim kierunki wygląda że jest wszystko dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi