Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Dzisiaj docinałem kartę do telefonu i chciałem protestować rozmowy. Mam taki problem że gdy ja do kogoś dzwonię słychać mnie bardzo dobrze,ale gdy ktoś dzwoni do mnie już zaczyna się problem. Czaski, przerwania mojego głosu w słuchawce osoby która dzwoni do mnie. Miał może ktos podobny problem? 

Nie wiem czy nie jest to wina karty SIM jest to jeszcze z dziejów ERA. W sklepie osoba która docinała powiedziała mi że może być problem z kartą.

• Like 1
Opublikowano

Własnie problem był gdy miałem właśnie 2G, zmieniłem na preferowane 4G (chociaż karta tego nie obsługuje) i działa dobrze. Dam znać. Zastanawiam się jak zabrać się za wymianę karty bo nie mam t-mobile u siebie... Ktoś wykonywał taki krok?

Opublikowano
8 minut temu, SanKen napisał:

Własnie problem był gdy miałem właśnie 2G, zmieniłem na preferowane 4G (chociaż karta tego nie obsługuje) i działa dobrze. Dam znać. Zastanawiam się jak zabrać się za wymianę karty bo nie mam t-mobile u siebie... Ktoś wykonywał taki krok?

Musisz się zgłosić do nich do pkt z tego co wiem i na miejscu wyrobią Ci nową.

Opublikowano

Nie wymieniłem jeszcze karty, ale telefon działa prawidłowo po tym jak zmieniłem sieć z 2G na 3G(Domyślne ustawienie takie jak było). Po kilku telefonach w moim kierunki wygląda że jest wszystko dobrze.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...