[email protected] Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam Od jakiegoś czasu nie mam podglądu otwartych aplikacji w menadżerze. Mam ustawione: Ustawienia -> Urządzenie -> Bateria i wydajność -> Animacje systemu -> Pokaż animacje systemowe Próbowałem zmieniać to ustawienie w jedną i drugą stronę, restartowałem telefon, ale nic to nie daje. Mam aktualnie zainstalowaną najnowszą wersję miui na androidzie 6, ale na wcześniejszych też był ten problem. Ta funkcjonalność została wyłączona, czy coś u mnie nie tak jest? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Winiu89 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 A próbowałeś wykonać gest powiększenia na ekranie ostatnich aplikacji? Wysłane z mojego Mi-4c 1
[email protected] Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 😂 aż mi słów zabrakło w podziwie dla mojej ignorancji Dzięki serdeczne. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi