rolandV Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 cześć Pewnie rzecz banalna ale jak się pozbyć niechcianych ikon z ekranu głównego, mogę je poukładać ale nie mogę przenieść ich lub pokasować żeby mieć więcej miejsca i ustawić po swojemu co chcę mieć ?
kulig007 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Rzecz banalna Robisz folder, nazwijmy go ładnie "śmieci". Tam wrzucasz wszystkie niepotrzebne ikony aplikacji, folder przenosisz na 17 stronę ekranu (żeby nie rzucał się w oczy) i po sprawie. TapTap Tapatalk+MI4W
rolandV Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 ok, ale gdzie robię folder? gdzie szukac tej opcji ? Wiem że śmieszne ale w nexus 5 miałem gołego antka i był to wszystko prostsze
kulig007 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Uszczypnij ekran dwoma palcami(otworzy się menu launchera). Później wybierz WSZYSTKIE niepotrzebne ikony. Jeśli już wybierzesz, zrób gest swype - przesunięcia w prawo - palcem po ikonach, zbiorą się w kupę. Dodaj pusty folder, kliknij go, a potem na ikony. Wszystkie automatycznie wrzucą się do wybranego folderu TapTap Tapatalk+MI4W 1
dwa4siedem Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 ok, ale gdzie robię folder? gdzie szukac tej opcji ? Wiem że śmieszne ale w nexus 5 miałem gołego antka i był to wszystko prostsze Przeciągnij jedną ikonę nad drugą. Wtedy utworzy się katalog. Teraz już będziesz mógł wrzucać tam inne niepotrzebne ikony. Nazwę zmienisz klikając na ten folder. Wtedy na górze wyświetli się jego nazwa. Klikasz na nią i edytujesz nazwę. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Uszczypnij ekran dwoma palcami(otworzy się menu launchera). Później wybierz WSZYSTKIE niepotrzebne ikony. Jeśli już wybierzesz, zrób gest swype - przesunięcia w prawo - palcem po ikonach, zbiorą się w kupę. Dodaj pusty folder, kliknij go, a potem na ikony. Wszystkie automatycznie wrzucą się do wybranego folderu TapTap Tapatalk+MI4W Twój sposób jest wygodniejszy. Nie znałem tego rozwiązania.
rolandV Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 dzięki, wszystko juz opanowane.
kulig007 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 MIUI lubi czasami zaskakiwać TapTap Tapatalk+MI4W
ZduneX25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi