Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sparowałem Redmi 3 z fabrycznym bluetoothem w samochodzie i mam problemy z łączeniem się tzn. raz się łączy raz nie. Być może to zbieg okoliczności, ale jak położę telefon w konsoli środkowej to prawie za każdym razem się łączy a w kieszeni prawie nigdy. Zestaw bluetooth w samochodzie jest ukryty właśnie w konsoli środkowej i może to być kwestia odległości. Dodatkowo bluetooth w samochodzie to jakiś prehistoryk, pewnie 2.0, ale z żadnym innym telefonem nie miałem problemów a testowałem już kilka od chińskich smartfonów po nokie i sony. Jeżeli się nie mylę to Redmi jest pierwszym telefonem z BT 4.1, który paruje więc może tu być problem.

Opublikowano

Ja mam podobny problem, z tym że mi się bardzo często rozłącza... wtedy pomaga tylko wył/wł bluetooth w tel.

szlak mnie trafia bo nawet podczas rozmowy potrafi się rozłączyć. Dodam że zestaw jest stosunkowo nowy, miałem różne telefony i dopiero z tym takie problemy.

Opublikowano
5 minut temu, krzysiu85005 napisał:

Ja mam podobny problem, z tym że mi się bardzo często rozłącza... wtedy pomaga tylko wył/wł bluetooth w tel.

szlak mnie trafia bo nawet podczas rozmowy potrafi się rozłączyć. Dodam że zestaw jest stosunkowo nowy, miałem różne telefony i dopiero z tym takie problemy.

Mnie ani razu się nie rozłączył, podejrzewam że LOW ENERGY coś tu ma do rzeczy.

Opublikowano

Mnie ani razu się nie rozłączył, podejrzewam że LOW ENERGY coś tu ma do rzeczy.

A gdzie ją znajdę takie Low Energy?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
23 godziny temu, krzysiu85005 napisał:

Obstawiam, że dzieje się to po dokładnie 10 minutach.

"Settings->Additional settings->Battery & performance->Power-Battery profiles". Wybierasz profil z którego korzystasz i zmieniasz "Clean memory" z 10 minut na "Never".

Opublikowano
7 godzin temu, AdBloczek napisał:

DObstawiam, że dzieje się to po dokładnie 10 minutach.

"Settings->Additional settings->Battery & performance->Power-Battery profiles". Wybierasz profil z którego korzystasz i zmieniasz "Clean memory" z 10 minut na "Never".

Dzięki, będę sprawdzał.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...