hUBI Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zainstalowałem google now i jakoś działa, "Launch assistant" mam ustawione na google i jak naciskam odpowiednia kombinację w telefonie uruchamia się google, ale jak w samochodzie (bluetooth) nacisnę przycisk rozpoznawania mowy to uruchamia się i tak ten chiński "Asisstant". Ktoś może wie gdzie to zmienić aby uruchamiał się google?
saracynek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Może coś w aplikacjach domyślnych? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
hUBI Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 29 minut temu, saracynek napisał: Może coś w aplikacjach domyślnych? No właśnie w domyślnych nie ma nic na temat rozpoznawania mowy. Ustawiłem sobie klawisz BACK że jak dłużej przytrzymam to odpala "Launch Assistant" i przy pierwszym uruchomieniu zapytał mnie czy uruchomić google czy tego chińskie i wybrałem google i teraz bez problemu uruchamiam przez BACK ale przyciskiem w kierownicy nadal chiński...
hUBI Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wczoraj reinstalowałem (z innego powodu) aplikacje google i dzisiaj po naciśnięciu przycisku w samochodzie telefon zapytał jakiej aplikacji użyć i wybrałem google Wszystko działa, ale chyba nadal zbiera z mikrofonu w telefonie a nie w zestawie.
Rekomendowane odpowiedzi