karsto1982 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Widzialem bardzo podobny albo i taki sam temat ale teraz nie moge go znalesc wiec napisalem go raz jeszcze. Chodzi o to ze kiedy rozwijam menu od gory kiedy pojawiaja sie powiadomienia, czy to sms czy mesenger albo z gier klikajac w to powiadomienie nic sie nie dzieje.W innych tel. klikniecie w powiadomienie uruchamia dana aplikacje a tutaj nie. Czy jest mozliwosc zmiany jakis ustawien zeby klikajac w powiadomienie automatycznie uruchomic dana aplikacje. A druga kwestia to brak powiadomien na zablokowanym pulpicie. Mam niby wlaczone ustawenia wyswietlania powiadomin z danej aplikacji na pulpicie jak rowniez plywajace okieno, ale powiadomienie nie wywietlaja sie. Prosze o pomoc i podpowiedz czy mozna cos z tym zrobic. Nie jest to bardzo uciazliwe ale pomocne w codziennym uzytkowaniu.
Tajniak Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 U mnie na oryginalnym sofcie bez żadnej zabawy wszystko ładnie chodzi, jaki masz ROM? Jakiś śmieciowy?
karsto1982 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mam wgrany rom z xiaomi.eu .21. Powiadomienia sie pojawiaja tylko klikajac w nie , aplikacje nie uruchamiaja sie automatycznie tylko trzeba szukac danej aplikacji i klikac w ikonke i uruchamiac ja "recznie"
Rekomendowane odpowiedzi