Skocz do zawartości
  • 0

Mi2s przesiadka na Redmi 3

Pytanie

Opublikowano

Posiadam mojego poczciwego Mi2s od prawie 2 lat i  tak ostatnio myślałem nad przesiadką. Mi2s poszedłby.n sprzedaż, dołożyłbym trochę i kupił coś nowego. 

Myślałem nad Redmi 3. Wielkość optymalna, nie chce wielkiego telefonu, gdyż nie lubię. Takie 5 cali byłoby ok. Bebechy Redmi też ok, chyba lepsze niż mi2s. Przyznam, że mi2s działa bez problemu, bez ścin mimo że sam telefon niedługo będzie miał 3 lata. 

Czy to będzie dobra zmiana?

Myślałem też nad Redmi note 3, ale już w RN3 jest 5,5 cali i nie wiem jak procesor Mediatek działa? 

Co sądzicie? :D

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Pomysł dobry ale sobie jeszcze dokup do telefonu coś na uspokojenie, może jakąś melisę bo teraz blokują bootloadery w tych telefonach co podałeś i odblokowanie by normalnie z nich korzystać potrafi napsuć nerwów. Same MTK też nie są złe, pewnym problem może być tylko to, że pewnie nigdy nie dostaną upgrade do nowej wersji androida. Ten Redmi 3 na snapdragonie wygląda ciekawie ale chyba lepiej dołożyć trochę do Mi3 lub pomyśleć nad Mi4 bo aktualnie stare flagowce mocno staniały.

• 0
Opublikowano

O zablokowanym.bootloaderach wiem i jestem na to przygotowany :P

Też myślałem nad Mi4 ale fundusze nie pozwalają na nowy, ewentualnie używany w jakimś dobrym stanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...