Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy jest jeszcze możliwość zakupu mi4 black 3gb ram ? lte mi nie potrzebne

znalazłem jeden sklep z telefonem w wersji wcdma 3gb i lte 2gb  ?? czy to lte działa w Polsce ??

sieci dla modelu LTE

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz; 3G:WCDMA 850/900/1900/2100MHz; 4G:TD-LTE 2570-2620/1880-1920/2300-2400

sieci dla modelu wcdma : ( będzie działało w pl 3g?)

2G GSM 850/900/1800/1900 3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz

oraz w opisie wersji wcdma jest napisane, że posiada micro usb a w wersji LTE micro hdmi ?? możne tak być ??

Proszę o odpowiedz

Kupił bym mi5 ale z wyglądu bardziej odpowiada mi MI4 , i te drewniane klapki :)

a te funkcji co ma w zupełności starczają

Opublikowano

"Z wyglądu bardziej odpowiada mi Mi4" To gdzie ty widziałeś Mi5, jeżeli Xiaomi jeszcze nie przepuściło żadnych przecieków, a wszystkie fotki z neta to zwykłe rendery?

Ciężko dorwać czarną wersję, 3G będzie działać na obu modelach, 4G na żadnym, do 4G w PL potrzebujesz FDD-LTE B1/B3. Mi4 posiada wejście mUSB, nie HDMI...

Opublikowano

no wiem że rendery i zdjecia nie wiadomo skąd , ale raczej nie będzie miał prostej aluminiowej ramki z możliwością wstawienia klapki z drewna , to mi przemawia za nim a funkcje i tak ma wystarczające , żona ma mi4 2gb i śmiga jak szalony od początku. Ja miałem redmi 2 2gb ale właśnie ukradli 

Opublikowano (edytowane)

ale nie ma 3gb , a czarna edycja i tak leci z chin

na amazonie niemieckim 3g black za 350 euro

a na deal extreme 880zl , nawet z podatkiem wyjdzie kolo 1000

zamawialem juz z DE ale nie telefony

Edytowane przez orkat
Opublikowano
20 godzin temu, orkat napisał:

a c z tym deal extreme ? zamawiał ktoś  stamtąd MI ? Piszą ze oryginał.

A co maja napisać, sprzedajemy podróby - kupuj? ja osobiście nie znam tego sklepu

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Witam,mam pytanie.Czy to normalne ze zakupiłem 17.02 xiaomi Mi4 i do dzisiaj nie mam zadnej informacji czy zostało wysłane czy  nie.W jakim terminie obchodża tam Nowy Rok?Moze tu jest przyczyna?

Edytowane przez mpyro
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...