Skocz do zawartości
  • 0

Mi3 64 vs RN3 - a może jeszcze coś innego?

Pytanie

Opublikowano

Cześć

Jako iż moje Mi3 się połamało w pracy stoję teraz przed dylematem jak w tytule co kupić. Na telefon mam ok. 850 zł, w porywach szaleństwa 1000.

Co dla mnie jest ważne w telefonie: szybkość działania (najważniejsze), bateria, dobry ekran.

Co może być ale obejdę się bez tego: 3 Gb ramu, dual sim, dobry głośnik.

Aparat mnie nie obchodzi, jeżeli jest i robi zdjęcia to wystarczy. Teraz może po kolei co w każdym z tych mi pasuje a co nie.

Mi3:

- cena,

- Miui na merszmelołie,

- można powiedzieć że wiem na co się pisze :)

Co mi nie pasuje w Mi3:

- Jak na 5 cali jest trochę duże.

No to teraz RN3

Na plus:

- też cena,

- 3 Gb ramu,

- Dual sim.

Co mi w nim nie pasuje:

- czytnik palców,

- cyrki z odblokowaniem bl.

Z RN3 jest jeszcze jeden problem - którą wersje wybrać (snap vs Mtk)? Na yt nie można znaleźć praktycznie nic o wersji ze snapem, Mtk jest natomiast chwalony... Tak więc proszę o pomoc i ewentualne propozycje innych telefonów z tego przedziału cenowego :)

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, MasaMasen napisał:

Z RN3 jest jeszcze jeden problem - którą wersje wybrać (snap vs Mtk)? Na yt nie można znaleźć praktycznie nic o wersji ze snapem, Mtk jest natomiast chwalony... Tak więc proszę o pomoc i ewentualne propozycje innych telefonów z tego przedziału cenowego :)

Jak dla mnie, to oczywiście, że ze snapdragonem, jeśli cena będzie podobna.  Nikt go jeszcze nie ma, więc nikt nie poleca :P A RN3 jest chwalony za całokształt, a nie samego x10. Powinien być wydajniejszy, mieć prezcyzyjniejszy gps, oszczędniejszy (bateria), lepszy aparat, lepsze wsparcie ...

• 0
Opublikowano
6 godzin temu, Nezumi napisał:

Może Mi4? Można go dorwać już za ~1000zł https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/29-xiaomi-mi4.html np. tutaj, no i TV-SAT ma za 989zł z polski, co prawda tutaj wątpliwa gwarancja, ale z tego co wiem, sprzęt sprzedaje oryginalny :P. Na XFS jeszcze jest kupon 15euro na zakupy powyżej 200euro (kupon znajdziesz na miuipolska.pl).

Właśnie myślałem nad Mi4 z xfs, mają 3 Gb na stanie.

Wiesz może jak chodzi Miui oparte na 6.0 dla cancro?

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, MasaMasen napisał:

Testuje sobie właśnie i petarda <3, jak na razie żadnych większych błędów utrudniających użytkowanie :).

• 0
Opublikowano
8 godzin temu, MasaMasen napisał:

gdzie mają na stanie? Właśnie nie mają :D Sam zamówiłem i czekam aż pojawią im się w magazynach i mi go wyślą :)

• 0
Opublikowano
8 godzin temu, XaiMeS napisał:

gdzie mają na stanie? Właśnie nie mają :D Sam zamówiłem i czekam aż pojawią im się w magazynach i mi go wyślą :)

No to jeszcze lepiej :D 

Ponawiam prośbę, mógłby ktoś napisać coś o RN3, jak to śmiga?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...