Jako iż moje Mi3 się połamało w pracy stoję teraz przed dylematem jak w tytule co kupić. Na telefon mam ok. 850 zł, w porywach szaleństwa 1000.
Co dla mnie jest ważne w telefonie: szybkość działania (najważniejsze), bateria, dobry ekran.
Co może być ale obejdę się bez tego: 3 Gb ramu, dual sim, dobry głośnik.
Aparat mnie nie obchodzi, jeżeli jest i robi zdjęcia to wystarczy. Teraz może po kolei co w każdym z tych mi pasuje a co nie.
Mi3:
- cena,
- Miui na merszmelołie,
- można powiedzieć że wiem na co się pisze
Co mi nie pasuje w Mi3:
- Jak na 5 cali jest trochę duże.
No to teraz RN3
Na plus:
- też cena,
- 3 Gb ramu,
- Dual sim.
Co mi w nim nie pasuje:
- czytnik palców,
- cyrki z odblokowaniem bl.
Z RN3 jest jeszcze jeden problem - którą wersje wybrać (snap vs Mtk)? Na yt nie można znaleźć praktycznie nic o wersji ze snapem, Mtk jest natomiast chwalony... Tak więc proszę o pomoc i ewentualne propozycje innych telefonów z tego przedziału cenowego
Pytanie
MasaMasen
Cześć
Jako iż moje Mi3 się połamało w pracy stoję teraz przed dylematem jak w tytule co kupić. Na telefon mam ok. 850 zł, w porywach szaleństwa 1000.
Co dla mnie jest ważne w telefonie: szybkość działania (najważniejsze), bateria, dobry ekran.
Co może być ale obejdę się bez tego: 3 Gb ramu, dual sim, dobry głośnik.
Aparat mnie nie obchodzi, jeżeli jest i robi zdjęcia to wystarczy. Teraz może po kolei co w każdym z tych mi pasuje a co nie.
Mi3:
- cena,
- Miui na merszmelołie,
- można powiedzieć że wiem na co się pisze
Co mi nie pasuje w Mi3:
- Jak na 5 cali jest trochę duże.
No to teraz RN3
Na plus:
- też cena,
- 3 Gb ramu,
- Dual sim.
Co mi w nim nie pasuje:
- czytnik palców,
- cyrki z odblokowaniem bl.
Z RN3 jest jeszcze jeden problem - którą wersje wybrać (snap vs Mtk)? Na yt nie można znaleźć praktycznie nic o wersji ze snapem, Mtk jest natomiast chwalony... Tak więc proszę o pomoc i ewentualne propozycje innych telefonów z tego przedziału cenowego
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi