Hummus Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Od dwóch dni poszukuję xiaomi rn2 na allegro 16gb. Mógłby ktoś polecić jakiegoś sprzedawcę (najlepiej z linkiem). Zależy mi tylko (aż) na gwarancji wykonywanej w Polsce. Czytałem na forum opinie ale mi nie pomogły (za dużo i mało konkretnie) @edit Myślałem nad tym: allegro. Martwi mnie tylko mała ilość komentarzy Co myślicie o technos Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Hummus
PurpleHaze Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Od sprzedawcow na allegro (opinie, wrazenia itd.) masz odpowiedni dzial na forum: https://miuipolska.pl/forum/forum/72-opinie-o-sprzedawcach-na-allegro/ Co do gwarancji, to wykonywana w Polsce z allegro, to raczej tylko i wylacznie punkt gsm, gdzie ktos kto ma troche wiedzy (miejmy nadzieje) sciagnie z Chin czesc do twojego telefonu i ja wymieni. Ewentualnei odesle do Chin do sklepu w ktorym kupil jako posrednik. 1
Hummus Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Przed chwilą wpadłem na strone technos-online.pl. Jak tam wygląda z wysyłką i gwarancją? Zakładam, że są oryginalne (MIUI Polska)
squirrelkuss Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Technos był opisywany pozytywnie na forum. Nie pamiętam gdzie ale chyba mają nawet wydzielony wątek.. Wysłane z Xiaomi Mi4 1
Rekomendowane odpowiedzi