entragian Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, mam dziwne stukanie podczas nagrywania dźwięku. Pojawiają sie też podczas nagrywania filmu. Występują głównie na początku, ale zdarzały się też kilka sekund później. Załączam plik z nagraniem. Nagrałem też rozmowę telefoniczną i nie zaobserwowałem takiego działania. Problem objawił się zarówno w aplikacji systemowej do nagrywania jak i w zainstalowanym dyktafonie z google play. Czy to sprzętowa sprawa i wysyłać na naprawę gwarancyjną? :/ Telefon: Redmi 2, 2GB, wersja 2014811 MiuiPolska 6.1.14 pykanie.mp3
entragian Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Szanowni użytkownicy, właśnie dostałem nowy egzemplarz telefonu od sprzedawcy. Niestety problem jest ten sam. Czy mógłby ktoś mi potwierdzić, że to jest po prostu kwestia słabej jakości mikrofonu? Proszę... czy ktoś mógły nagrać kilka sekund dyktafonem na redmi 2 pro i tu wrzucić mp3? Byłbym bardzo wdzięczny
dymek9 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Warto dać "głośność media" na max podczas nagrywania oraz w "opcje aplikacji" "dyktafon" zmienić jakość nagrywania na "wysoką". Nagranie zrobione w odległości około 140 cm od telewizora, standardowa głośność w telewizorze, telefon trzymałem poziomo z mikrofonem skierowanym do ekranu telewizora. MiuiPolska 6.1.28 nagranie.mp3 Edytowane 4 Lutego 2016 przez dymek9 dodano plik
Rekomendowane odpowiedzi