technoid Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie, niedawno zostałem szczęśliwym posiadaczem Redmi Note 2, niestety wgrana jest jakaś stara wersja miui polska a z tego co czytałem na forum nowe telefony z 2015 roku bez roota ciężej update'ować niż te z 2014.Chciałbym sobie wgrać angielski rom , który by mi się sam aktualizował wprost od xiaomi.Czy jest to proces tak samo trudny jak wgrywanie nowego miuipolska czy może wystarczy dać "przywróć ustawienia fabryczne" ??Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez technoid
d3tr0 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
technoid Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 po kilku godzinach walki i czytania opanowałem sytuacje i mam najnowszy MIUI Polska wprawdzie na logo podczas pierwszego uruchomienia myślałem że telefon wpadł w pętlę ale wszystko śmiga;] dziekuję można zamknąć temat.
d3tr0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi