Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalował już ktoś ?

Sam planuję przetestować, ale siedzę w MIUI dopiero od tygodnia i nie chciałbym za szybko go uceglić ;)
Może ktoś podpowie, gdzie szukać (tutorial tak podpowiada) do pobrania MIUIPolska virgo 5.12.17

Dzięki

Opublikowano

witam wlasnie zaktualizowałem swojego ni note do andka 6.0.1 pierwsze wrazenie byłem zdziwiony bo instalacja trwała kilka min a pisało ze mnze trwac do 30 minut pierwsze wyłaczenie i właczenie telefonu. aktualizacja andka zakonczona zajeło mi to nie całe 5 minut 

dam znac za jakis czas jak sie spisuje nowy android jak bateria daje rade i takie tam 

Opublikowano

I jak z tym softem, opłaca się go instalować ?? Wciąż się zastanawiam bo jak by nie patrzeć teoretycznie jest to podróż w jedną stronę.

Opublikowano

Mam go pół dnia i jak narazie nie zauważyłem problemów. Trochę odczuwam brak Viperfx i na początku były okropne lagi i wywalanie aplikacji. Po małym czyszczeniu danych(aplikacji)  i ponownej instalacji niektórych aplikacji jest...dobrze. Musiałem po tym zrobić jeszcze raz restart telefonu, on coś optymalizował drugi raz i narazie jest ok. Niektóre ustawienia też się zresetowały. Mało ważne, typu dźwięki, kolory diody led. Ważne, aby się nie zniechęcać na początku z powodu wywalania błędów aplikacji. W końcu to zmiana bazy z 4.4 na 6.0. 

Opublikowano

Witam ponownie telefon na 6.0.1 smiga za Milo nieraz się coś przetnie ale to są początki natomiast jestem troszkę rozczarowany bo nie mam dostępu do root a :( i greenif nie mogę wykorzystać w pełni :( mam nadzieję że przy najbliższej aktualizacji będzie dostęp do root a 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...