emsiti Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć, po pewnym czasie od zainstalowania snapchata, pojawił się problem. Kiedy go uruchamiam, wyskakuje błąd, że zakończył pracę, czy coś takiego (jeszcze nie wiem dokładnie jak to wygląda w MIUI, ale podejrzewam, że to typowy FC). Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej problem ustępuje na 1-2 uruchomienia. Reinstall nie pomógł. Macie jakieś pomysły? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Gravis Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zrezygnuj z wersji BETA i będzie okej
emsiti Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Właśnie sęk w tym, że zrezygnowałem, pobrałem bez bety i dalej jest problem. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Gravis Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 U mnie bez bety na najnowszym ROM hula.
Matixx Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Też mam czasami FC nawet jak działa w tle ale bardzo rzadko się to zdarza. ROM mam jakiś stary 5.x.x, Snapchata też mam jakiegoś starego Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Matixx
PanPaskitek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam. Od dziś mam problem podczas uruchomienia aplikacji Snapchat telefon zfreezował się na żółtym tle duszka. Podczas ponownego uruchomienia aplikacja uruchamia się lecz jakość zdjęć z przodniej i tylniej kamery jest tragiczna.Kąty są zpixelowane a jakość tragiczna. Przy nagrywaniu jakość jest normalna z przodu i z tyłu proszę o pomoc. Mogę wysłać jakieś zdjęcie, aby pokazać jak to wygląda. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi