Mn1s1ek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Od dwóch dni mam w telefonie dziwną przypadłość. Gdy wygaszę ekran przyciskiem Power to podczas odkładania telefonu ekran się wybudza. Gdy wygaszę ekran i trzymam telefon nieruchomo to się nie wybudza. Tak jakby działał czujnik ruchu, który powoduje włączenie ekranu. I dzieje się tak tylko przez pierwsze 2-3 sekundy od wyłączenia ekranu. Jak wygaszę ekran i trzymam go nieruchomo przez 2-3 sekundy to już się nie wybudza przy poruszeniu. I dzieje się tak przy użyciu przycisku Power jak i ekranowym przyciskiem wyłączenia ekranu. Zrobiłem nawet aktualizację do najnowszej wersji MIUI ale problem pozostał. Czy ktoś ma pomysł czym może być to spowodowane ? Przed całkowitym wipem chciałbym się upewnić czy nie ma jakiegoś rozwiązania. Mi4c na MIUI 5.12.10
Winiu89 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Za odblokowanie odpowiada przycisk zasilania, podwójne stuknięcie oraz powiadomienia jeżeli są włączone. Dla sprawdzenia wyłącz podwójne stuknięcie oraz włączanie ekranu przy powiadomieniach i wtedy sprawdź. Wysłane z mojego Mi-4c
Mn1s1ek Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Powyłączałem to wszystko, włącznie z wybudzaniem ekranu przyciskami głośności. I problem dalej występuje. Zostaje wipe ?
Winiu89 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Wydaje mi się że tak, pozostaje tylko wipe. Wysłane z mojego Mi-4c
Rekomendowane odpowiedzi