Arctic Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, już prawie się zdecydowałem na zakup xiaomi mi4c wersji 3GB ,ale będzie to mój pierwszy smartfon tego typu dlatego chciałem się dowiedzieć od użytkowników tego telefonu czy po kilku miesiącach użytkowania, telefon dalej działa bezproblemowo jak na początku i czy są jakieś dobrze znane problemy tego modelu których nie da się wyleminowac ?
makovic Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Według mnie większość to problemy z softem i każdy jest do wyeliminowania ale...tych problemów to...nie ma wiele. Można na palcach jednej ręki policzyć. A teraz nawet nic nie przychodzi mi do głowy. Telefon jest napewno płynny a samo MIUI ładne i estetyczne. W MIUIPolska nie ma zbędnych aplikacji. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1
bardakon Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja mam rom 5.10.16 i nie da się mieć głosu bez wibracji i nie działa radio. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Arctic Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 23 godziny temu, makovic napisał: Według mnie większość to problemy z softem i każdy jest do wyeliminowania ale...tych problemów to...nie ma wiele. Można na palcach jednej ręki policzyć. A teraz nawet nic nie przychodzi mi do głowy. Telefon jest napewno płynny a samo MIUI ładne i estetyczne. W MIUIPolska nie ma zbędnych aplikacji. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Dzięki, a mógłbyś jeszcze powiedzieć jak jest z jakością muzyki w słuchawkach, bo słyszałem że jest bardzo kiepska ? 23 godziny temu, bardakon napisał: Ja mam rom 5.10.16 i nie da się mieć głosu bez wibracji i nie działa radio. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Ten model chyba nie ma radia xd
makovic Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Według mnie większość to problemy z softem i każdy jest do wyeliminowania ale...tych problemów to...nie ma wiele. Można na palcach jednej ręki policzyć. A teraz nawet nic nie przychodzi mi do głowy. Telefon jest napewno płynny a samo MIUI ładne i estetyczne. W MIUIPolska nie ma zbędnych aplikacji. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Dzięki, a mógłbyś jeszcze powiedzieć jak jest z jakością muzyki w słuchawkach, bo słyszałem że jest bardzo kiepska ? Ja mam rom 5.10.16 i nie da się mieć głosu bez wibracji i nie działa radio. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Ten model chyba nie ma radia xd Odnośnie muzyki. Jeśli nie jesteś audiofilem to będzie dobrze. Bardzo kiepska to gruba przesada. Słyszałem lepszy dźwięk z telefonu ale też słyszałem dużo gorszy. Lubię muzykę i trochę jej słucham. Osobiście jestem zadowolony z audio choć ten telefon ma wiele innych zalet. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bardakon Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Ten model miał ikonkę radia i na oficjalnym forum mówili że radio naprawią. Ostatecznie usunęli tę aplikację w ogóle więc już radia nie ma (oczywiście w praktyce nigdy nie było) . Edytowane 26 Stycznia 2016 przez bardakon
marchr Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam A czym się różni mi4c od mi4c prime?
AndropaX Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Mi4c ma 2gb ram, 16gb pam. Wewnętrznej, wersja prime ma odpowiednio 3 i 32 gb. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
marchr Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 2 minuty temu, AndropaX napisał: Mi4c ma 2gb ram, 16gb pam. Wewnętrznej, wersja prime ma odpowiednio 3 i 32 gb. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Czyli mi4c 3/32gb i mi4c3/32gb prime to to samo?
AndropaX Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Tak Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi