Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Dostałem Swoje Redmi Note 3 tylko tyle, że wersje stable, z chińskimi preinstalowanymi aplikacjami. Zrobiłem root(KingRoot), usunąłem je aczkolwiek chciałbym mieć soft MiuiPolska.
Od kilku dni czytam forum, myślę, sprawdzam i wiem jedno... nie chce się za to brać - boję się.
Poprzednio uwaliłem Xperie Z1, Lenovo A850 - bricki. 
Mieszkam w Warszawie i jestem w stanie zapłacić komuś na miejscu by wykonał za mnie całą robotę.

Tylko i wyłącznie na terenie Warszawy.

Pozdrawiam! 

Opublikowano
2 godziny temu, kamilzaras napisał:

Cześć, 

Dostałem Swoje Redmi Note 3 tylko tyle, że wersje stable, z chińskimi preinstalowanymi aplikacjami. Zrobiłem root(KingRoot), usunąłem je aczkolwiek chciałbym mieć soft MiuiPolska.

A bootloader masz odblokowany ? 

Opublikowano
19 godzin temu, leonov napisał:

A bootloader masz odblokowany ? 

Póki co to jeszcze nie. Najpierw chciałem się upewnić czy ktoś po prostu na terenie Warszawy może to zrobić to co opisuje w pierwszym poście.

Opublikowano

dziewczyny tutaj na forum dają sobie z tym radę a Ty sobie nie dasz? serio? :P

Pierwsze co zrób to wyślij formularz o odblokowanie bootloadera, bo na smsa czeka się ok.10dni, potem idzie z górki, szczegolnie ,że masz tutoriale i większość problemów opisane tutaj na forum,jakie mogą wystąpić przy instalacji

Opublikowano

Daj spokój, będziesz płacil za coś, co jest ogolnodostępne. Lepiej wyślij tę kasę jako dotacje na forum. Usiądź na spokojnie, poczytaj, i zrób. To nie takie trudne. Bądź bohaterem swojego...telefonu!

Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE

• Like 4
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...