tranquilo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witajcie, Mam ciekawy problem. Mój Mi4C po wejściu do pracy restartuje się. Przyczyn szybko doszedłem - jest nią moja pracownicza sieć wifi. Jak tylko wyłączę wifi w telefonie tak problem restartowania znika. Najciekawsze jednak jest ze to jest jedyna sieć wifi, która sprawia trudności. W domu czy w innych miejscach nie mam najmniejszego problemu z korzystaniem z wifi. Do uściślenia dodam że używam w pracy neostrady, przez ich domyślny router - natomiast z internetu w tel. przez orange. Pierwsze pytanie - czy ktoś miał podobny problem? Drugie pytanie - jak usunąć zapisane sieci wifi z telefonu. Jak usunę ustawienia wifi pracowniczego to problem w mało elegancki sposób sam się rozwiąże
makovic Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Spróbuj wejść w ustawienia zaawansowane danej sieci. Na dole jest duży button "zapomnij sieć". Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
tranquilo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 Problem jest taki, żeby to zrobić muszę włączyć wifi by pokazały mi się sieci - a jak to zrobię to tel mi się restartuje zanim zdążę zapomnieć sieć. Może nieprecyzyjne pytanie zadałem - w którym miejscu można znaleźć wszystkie, zapamiętane sieci wifi?
Rekomendowane odpowiedzi