Tajniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! Chyba pierwszy problem, który zaczął mnie irytować to... Wolne odbieranie SMS! Znaczy: ktoś do mnie wysyła SMS a ja go odbieram czasami po minucie, czasami z opóźnieniem sięgającym 15 minut! Sprawa tak wygląda tylko, gdy używam dwóch kart SIM, gdy wyłączę drugie gniazdo to wtedy działa tak jak powinno. Taka specyfika dual SIM, czy może coś w opcjach jest nie tak? Jedną kartę mam do rozmów, drugą do internetu. Druga sprawa: wysyłając MMS leci tylko po 'E' chociaż jestem w zasięgu LTE jak i H+, co jest uciążliwe, bo strasznie długo się wysyła Soft: 7.0.22.0 Będę wdzięczny za każdą pomoc, zwłaszcza z tymi SMS
leonov Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 A jak zamienisz miejscami karty SIM, też tak jest ?
Tajniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Powiem szczerze, że nie próbowałem, zwłaszcza, że to taki problem losowy - z jedną osobą dużo piszę i dlatego widzę takie rozjazdy, od innych (krótsze SMS), z reguły przychodzi to dobrze... Jak wygrzebię to "narzędzie" do wysuwania tacki to spróbuję to zrobić, chociaż kartę główną mam włożoną w slot 1, co niby jest logiczne, że tak powinno być...
Rekomendowane odpowiedzi