2zerozero7 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Co to za przeglądarka jest która mamy w naszych komórkach i która nazwana jest internet ? Da się ją ściągnąć że sklepu play na inny tel ? Nie ukrywam że nawet podoba mi się bardziej niż te chromy firefoxy i opery ...chociaż cały czas wcześniej uzywalem operki to już się bardzo przyzwyczailem do tej naszej systemowej ...są jakieś opcje aby to składa pobrać na inny tel? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez 2zerozero7
Acid Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Yy oczywiście, że nie ma takiej możliwości.
2zerozero7 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) to super Mam tez maly WNIOSEK do administratora developera A Więc Zwracam się z prośbą do pana ACID a nawet wnioskuje o pewne zmiany w systemie w miare mozliwosci oczywiscie :> Skoro w tej przegladarce da sie rozmiar texttu ustawiac i opcja "najmnijszy " jest to bardzo drobny maczek to moze te same parametry rozmiaru wprowadzic do systemu miui7? Bo to troszke jest dziwne ze rozmiar textu w przegladarce na " maly " lub najmniejszy jest rozny od textu w oprogramowaniu miui - po wybraniu niby W MIUI - XS<najmnijszy> ktore jest 2 x wieksze od tekstu o oznaczeniu "maly" w przegladarce a jest jeszce najmnijszy SUPER FAJNY DROBNY MACZEK :> ... Moze warto bylo by te rozmiary jakos do siebie dostosowac w ktorejs aktualizacji aby najmniejszy w przegladarce rowny byl najmnijsszemu w miui 7? Fajnie tez by bylo gdyby te ikony i rozmiary siatek dalo sie zmieniac czyli jak ktos chce miec siatke 6x6 to da sie to ustawic ./ badz ze zmiana textu zmienia sie rozmiar ikon oczywiscie na mniiejszy :> Jesli jest gdzies na tym forum o innowacjach temat i co warto bybloby wprowadzic to prosze tam przeniesc ten post dziekuje I PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE PRZY KTÓREJS TAM AKTUALIZACJI :> NAJLEPIEJ TEJ PIATKOWEJ :> POZDRAWIAM Edytowane 30 Grudnia 2015 przez 2zerozero7
2zerozero7 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Nawet na zrównanie rozmiarów tekstu przeglądarki z textem oprogramowania telefonu ? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez 2zerozero7
Acid Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Teoretycznie. Ale nie wszędzie jest ten problem. Np w MINote Pro jest malutka czcionka w Ustawieniach gdzie w innych telefonach czcionka jest taka sama. Wysłano z Mi4c
2zerozero7 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 no nic nie bede wiecej trul d*py nie da sie to sie nie da :> mam jeszce jedno pytanko mam redmi note 2 i chcialbym zamontowac takie ikony jak w obrazku orientujesz sie moze lub ktos jak sie nazywaja te ikony
Acid Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie ma takiej możliwości. Wysłano z Mi4c
Rekomendowane odpowiedzi