Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co to za przeglądarka jest która mamy w naszych komórkach i która nazwana jest internet ? Da się ją ściągnąć że sklepu play na inny tel ? Nie ukrywam że nawet podoba mi się bardziej niż te chromy firefoxy i opery ...chociaż cały czas wcześniej uzywalem operki to już się bardzo przyzwyczailem  do tej naszej systemowej ...są jakieś opcje aby to składa pobrać na inny tel?

Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano (edytowane)

to super :grin:

Mam tez maly  WNIOSEK do administratora developera A Więc

Zwracam się z prośbą do pana ACID a nawet wnioskuje o pewne zmiany w systemie w miare mozliwosci oczywiscie :>

Skoro w tej przegladarce da sie rozmiar  texttu  ustawiac i opcja "najmnijszy " jest to bardzo drobny maczek

to moze te same parametry rozmiaru wprowadzic do systemu miui7?

Bo to troszke jest dziwne ze rozmiar textu w przegladarce na " maly " lub najmniejszy  jest rozny od textu w oprogramowaniu miui - po wybraniu niby W MIUI - XS<najmnijszy>  ktore jest 2 x wieksze od tekstu o oznaczeniu "maly" w przegladarce a jest jeszce najmnijszy SUPER FAJNY DROBNY MACZEK :>

... Moze warto bylo by te rozmiary jakos do siebie dostosowac w ktorejs aktualizacji aby najmniejszy w przegladarce rowny byl najmnijsszemu w miui 7?

Fajnie tez by bylo gdyby te ikony i rozmiary siatek dalo sie zmieniac czyli jak ktos chce miec siatke 6x6 to da sie to ustawic ./ badz ze zmiana textu zmienia sie rozmiar ikon oczywiscie na mniiejszy :>

Jesli jest gdzies  na tym forum o innowacjach temat i co warto  bybloby wprowadzic to prosze tam przeniesc ten post

dziekuje :)

I PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE PRZY KTÓREJS TAM AKTUALIZACJI :> NAJLEPIEJ TEJ PIATKOWEJ :>

POZDRAWIAM

Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano

Teoretycznie. Ale nie wszędzie jest ten problem. Np w MINote Pro jest malutka czcionka w Ustawieniach gdzie w innych telefonach czcionka jest taka sama.

Wysłano z Mi4c

Opublikowano

no nic nie bede wiecej trul d*py nie da sie to sie nie da :>

mam jeszce jedno pytanko mam redmi note 2 i chcialbym zamontowac takie ikony jak w obrazku

orientujesz sie moze lub ktos jak sie nazywaja te ikony

DFG_2015-12-24-23-42-07.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...