Skocz do zawartości
  • 0

Trzy kropki na pasku statusu - mały problem

Pytanie

Opublikowano

Szanowni,

wiadomo, że trzy kropki na pasku statusu pojawiają się, gdy w pasku powiadomień czeka jakiś komunikat. Wtedy rozwijamy go i czytamy o co chodzi.

ALE mam częste sytuacje, kiedy kropki się pojawiają, a pasek po rozwinięciu jest pusty, co jest lekko irytujące.

To bug, czy może info z jakiejś aplikacji nie może przebić się do paska powiadomień?

Spotkaliście się u siebie z powyższym? Znacie wyjaśnienie?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nigdy tak nie miałem. Być może masz jakąś syfiastą aplikację czy grę która próbuje wyświetlić komunikat.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

Może akurat w tym momencie piszesz i przy rozwijaniu klawiatura zamyka się/zamykasz ją? Wyskakuje wtedy wybór metody wprowadzania. Dowiesz się co to, gdy włączysz ikony dla powiadomień.

Edytowane przez Cichq
  • 0
Opublikowano

Też to mam, i to jest spowodowane odpalonym tym bajerem z panelu sterowania co masz czyszczenie ramu, spam i poziom baterii. Po prostu pojawiają sie kropki bo ubija miui ubija panel sterowania a ten na nowo sie włącza i wywala powiadomienie.

• 0
Opublikowano

Szanowni,

wiadomo, że trzy kropki na pasku statusu pojawiają się, gdy w pasku powiadomień czeka jakiś komunikat. Wtedy rozwijamy go i czytamy o co chodzi.

ALE mam częste sytuacje, kiedy kropki się pojawiają, a pasek po rozwinięciu jest pusty, co jest lekko irytujące.

To bug, czy może info z jakiejś aplikacji nie może przebić się do paska powiadomień?

Spotkaliście się u siebie z powyższym? Znacie wyjaśnienie?

Spróbuj wejść w panel sterowania, spójrz w prawy górny róg i kliknij na tą ikonę (opcje). Zobacz czy masz zaznaczone "pokaz na pasku powiadomień".

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

@skubi07 & makovic

Panowie (hmm, a może Panie ;)), wygląda na to, że Wasze wyjaśnienie działa. To Panel sterowania wyraźnie domaga się kontaktu ze mną.

Dzięki za pomoc!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...