Mikołaj Koput Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam , mam telefon redmi note 3 i smartwatch sony. Problem pojawia się wtedy gdy chcę poprzez telefon na zegarek pobrać aplikacje i domyśle otwiera mi sklep xiaomi - app store zamiast google play!Ma ktoś na to radę ? Wie ktoś może jak zmienić domyślny sklep na google play dla pobieranych aplikacji na zegarek ?
mihaszek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sory nie pomoge bo jeszcze nie kupilem note 3... Powiedz : Jak z synchronizacja z zegarkiem? Mam lg g watch r i zastanawiam się czy będzie współpracował z tym telefonem? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
semespinha Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja mam sw2, do powiadomień używam informera. Wszystko działa jak należy, ze 2 razy może zdarzyło się że zegarek się rozłączył ale od razu znowu nawiązał połączenie. Mam tylko problem z programem call handling do wyświetlania połączeń. Mimo że jest zainstalowany w telefonie to nie wyświetla go w aplikacji do sw2 i co za tym idzie nie działa :/ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1
Mikołaj Koput Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Do zamknięcia ! Poradziłem sobie .
wensz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 To napisz jak . też mam smartwatcha z android wear. Telefon już zaraz też będzie
Mikołaj Koput Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie założyłem konta xiaomi i się nie zalogowałem i wywalało app store xiaomi zamiast google play!
Rekomendowane odpowiedzi