prkkk Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Witam w dniu wczorajszym zostałem posiadaczem PB mi 10000. Po naładowaniu powerbanku i podłączeniu do niego telefonu co jakieś 4sekund migają wszystkie diody, czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego tak sie dzieije ? dodam ze telefon jest cały czas ładowany. Dodam ze po odłaczaniu kabla od PB diody migają dalej. Edited December 23, 2015 by prkkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Ehh... Mrugają bo informują że w powerbanku zostało 75-100% pojemności akumulatora, ot cała filozofia. Po odłączeniu kabla powinny przestać migać. Tapnięte z MI4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Pozwolę sobie troche odkopać temat, aby nie zakaładać nowego. PB raczej w pełni naładowany. Sprawdzam stan wyświetlaja się wszystkie 4 diody chwile dluzej. Pozniej 7 razy krotko i znow raz dlugo. Oznacza to cos wiecej niz "PB w pelni naladowany"? Wszyscy tak maja? Czy moze "jeszcze troche podladuj"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts