Jabol 15 Report post Posted December 22, 2015 Witam. Jako że w dzisiejszych czasach aplikacje ważą coraz więcej musiałem skorzystać z apki link2sd. Wszystko pięknie poprzenosiłem pliki aplikacji na pamięć wewnętrzną (mam sd swapa) i wszystko ładnie. Problem pojawia się po restarcie telefonu bo ikony zamiast byc w katalogach w których je umieściłem przenoszone są na pulpit... Czyżby link2sd coś skopał? Jeśli tak to czym go zastąpić bo nie mam wcale masy aplikacji a jednak telefon robi sie nie do użytku Share this post Link to post Share on other sites
Numb 491 Report post Posted December 23, 2015 Link2SD się nie nadaje na MIUI, zostaw temat. Share this post Link to post Share on other sites
Jabol 15 Report post Posted December 23, 2015 Zatem w jaki sposób sobie poradzić z brakiem miejsca na aplikacje? Serio mam ich naprawdę mało Share this post Link to post Share on other sites
Numb 491 Report post Posted December 24, 2015 Co najwyżej powiększyć partycję systemową, ale to ryzykowne. Ewentualnie wrócić do V5. To jest telefon najniższej półki, jak chcesz mieć tyle aplikacji to niestety trzeba kupić nowy. Share this post Link to post Share on other sites