Silut Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Witam mam jeden trochę drażniący problem podczas dzwonienia po naciśnięciu zielonej słuchawki zaraz robi się czarny ekran po zakończeniu rozmowy gdy biorę telefon od ucha zawsze się podświetlał teraz zostaje czarny do czasu aż ktoś się rozłączy da się też go czasem wzbudzić przyciskiem z boku telefonu ale też nie często . Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Silut
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Silut Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 W okienku szkła hartowanego nazbierał się jakiś minimalny kurz po wyczyszczeniu wacikiem działa jak złoto. Można zamknąć skasować .
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi