dymke Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Posiadam MI4c od kilku dni i bawiąc się wieczorem telefonem włączyłem kontrolę rodzicielską, dostępny mam pulpit i na nim jedną aplikację oraz "wróć" i gdy klikam wróć przez milisekundę telefon jak by wraca do poprzedniej karty (lub też powinno się podać hasło) lecz ona się nie wczytuje i zostaje na tym pulpicie. Moje pytanie co mogę w tej sytuacji zrobić? Jakiś reset? Telefon zawiesił działanie w trakcie nie przechodzi do następnego kroku, i co w tej sytuacji mogę zrobić? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez dymke
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jak prosi Cię o hasło i nie przyjmuje go potem to tylko wipe data w recovery.
dymke Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 do zamknięcia, po pewnym czasie telefon sam powrócił do normalnego działania.
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi