Sotom Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam. Przejdę od razu do problemu. Zakupiłem sobie Xiaomi Bluetooth Headset. Wszystko fajnie prócz jednej rzeczy. Mimo, iż ustawię głośność na max to ledwo słyszę rozmówcę. Przy większym hałasie na zewnątrz to prowadzenie rozmowy staje się niemożliwe. Niestety zauważyłem, iż nie jest to problem samej słuchawki a telefonu, a raczej systemu MIUI. Na innych telefonach słychać normalnie to raz, a dwa że np muzykę czy filmy YT słychać aż za głośno nawet na Mi4c. W czym może tkwić problem?
air_jordan_show Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Dnia 15.12.2015o00:44, Sotom napisał: Witam. Przejdę od razu do problemu. Zakupiłem sobie Xiaomi Bluetooth Headset. Wszystko fajnie prócz jednej rzeczy. Mimo, iż ustawię głośność na max to ledwo słyszę rozmówcę. Przy większym hałasie na zewnątrz to prowadzenie rozmowy staje się niemożliwe. Niestety zauważyłem, iż nie jest to problem samej słuchawki a telefonu, a raczej systemu MIUI. Na innych telefonach słychać normalnie to raz, a dwa że np muzykę czy filmy YT słychać aż za głośno nawet na Mi4c. W czym może tkwić problem? i co rozwiązałeś problem kolego ? u mnie znowu co innego jak z kimś gadam nie słyszę wyraźne rozmówcy w słuchawce tel. coś trzeszczy jakby latało-chyba musi pojechać na gwarancję a jak u Ciebie to wygląda idealnie słychac rozmówce ? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez air_jordan_show
"s" Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam mialam tak samo rozmawiac dało sie tylko na głośnomówiącym po restarcie tel sam sie naprawił. Nie mam pojęcia jaka mogła byc przyczyna
Sotom Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 17 godzin temu, air_jordan_show napisał: i co rozwiązałeś problem kolego ? u mnie znowu co innego jak z kimś gadam nie słyszę wyraźne rozmówcy w słuchawce tel. coś trzeszczy jakby latało-chyba musi pojechać na gwarancję a jak u Ciebie to wygląda idealnie słychac rozmówce ? Zaktualizowałem system do nowszego i jest nieco lepiej. Może to nie jest jakoś super głośno ale słychać. Tak czy siak polecam słuchawkę bo jest wygodna i nie gubi połączenia z telefonem jak to miało miejsce u mnie z inną słuchawką.
air_jordan_show Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 2 godziny temu, "s" napisał: Witam mialam tak samo rozmawiac dało sie tylko na głośnomówiącym po restarcie tel sam sie naprawił. Nie mam pojęcia jaka mogła byc przyczyna restarcie fabrycznym ?
"s" Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zwykły restart instalowalam tego dnia jak mi to wysiadło jakies gry i mysle ze to miało wpływ na te sytuacje i ustawienia fabryczne głosu przywróciłam (przed tym restartem) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi