Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przejdę od razu do problemu. Zakupiłem sobie Xiaomi Bluetooth Headset. Wszystko fajnie prócz jednej rzeczy. Mimo, iż ustawię głośność na max to ledwo słyszę rozmówcę. Przy większym hałasie na zewnątrz to prowadzenie rozmowy staje się niemożliwe. 
Niestety zauważyłem, iż nie jest to problem samej słuchawki a telefonu, a raczej systemu MIUI. Na innych telefonach słychać normalnie to raz, a dwa że np muzykę czy filmy YT słychać aż za głośno nawet na Mi4c. 
W czym może tkwić problem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.12.2015o00:44, Sotom napisał:

Witam. Przejdę od razu do problemu. Zakupiłem sobie Xiaomi Bluetooth Headset. Wszystko fajnie prócz jednej rzeczy. Mimo, iż ustawię głośność na max to ledwo słyszę rozmówcę. Przy większym hałasie na zewnątrz to prowadzenie rozmowy staje się niemożliwe. 
Niestety zauważyłem, iż nie jest to problem samej słuchawki a telefonu, a raczej systemu MIUI. Na innych telefonach słychać normalnie to raz, a dwa że np muzykę czy filmy YT słychać aż za głośno nawet na Mi4c. 
W czym może tkwić problem?

i co rozwiązałeś problem kolego ? u mnie znowu co innego jak z kimś gadam nie słyszę wyraźne rozmówcy w słuchawce tel. coś trzeszczy jakby latało-chyba musi pojechać na gwarancję a jak u Ciebie to wygląda idealnie słychac rozmówce ?

Edytowane przez air_jordan_show
Opublikowano

Witam mialam tak samo rozmawiac dało sie tylko na głośnomówiącym po restarcie tel sam sie naprawił. 

Nie mam pojęcia jaka mogła byc przyczyna 

Opublikowano
17 godzin temu, air_jordan_show napisał:

i co rozwiązałeś problem kolego ? u mnie znowu co innego jak z kimś gadam nie słyszę wyraźne rozmówcy w słuchawce tel. coś trzeszczy jakby latało-chyba musi pojechać na gwarancję a jak u Ciebie to wygląda idealnie słychac rozmówce ?

Zaktualizowałem system do nowszego i jest nieco lepiej. Może to nie jest jakoś super głośno ale słychać. Tak czy siak polecam słuchawkę bo jest wygodna i nie gubi połączenia z telefonem jak to miało miejsce u mnie z inną słuchawką.

Opublikowano
2 godziny temu, "s" napisał:

Witam mialam tak samo rozmawiac dało sie tylko na głośnomówiącym po restarcie tel sam sie naprawił. 

Nie mam pojęcia jaka mogła byc przyczyna 

restarcie fabrycznym ?

Opublikowano

Zwykły restart 

instalowalam tego dnia jak mi to wysiadło jakies gry i mysle ze to miało wpływ na te sytuacje 

i ustawienia fabryczne głosu przywróciłam (przed tym restartem)

pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...