klapaucius Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam. Zakupiłem dziś Redmi 2 Pro. MIUI oczywiscie zaktualizowane do najnowszej wersji. Wszystko działa fajnie. Problem jedynie mam z zalogowaniem się do konta google. Mianowicie ciągle jest napisane "Logowanie" i pasek postępu, a poniżej "Może to potrwać kilka minut". Problem w tym że trwa to więcej niż kilka minut... Najdłużej próbowałem 20 minut czkeać i nic to nie dało - ciągle pisało "Logowanie". Oczywiście sprawdziłem kilka razy, zrestartowałem też telefon - nic to nie dało. Ktoś się już z czymś takim spotkał? Pozdrawiam!
klapaucius Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dobra, czasem nie błyszczę intelektem.... Okazało się że w domu mam 2 sieci wifi i nie zauwazyłem, że łączył mi się z siecią, w której internet nie działa. Po przełączeniu na drugą sieć wszystko działa ok. Przepraszam za niepotrzebny topic, ale może kiedyś też ktoś będzie miał podobny problem i "objawy" i go to nakieruje do rozwiązania problemu. Temat do zamknięcia, Pozdrawiam. 1
Nezumi Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi