areq1987 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zauwazylem że jak jestem w zasięgu 3g/4g i przeprowadze rozmowę to telefon działa ale tylko do pierwszego wyłączenia ekranu. Potem telefon nie reaguje na przycisk zasilania aż w końcu sam się resetuje, dodam że korzystając z WiFi nie ma tego problemu tylko przy aktywnej transmisji 3g/4g. Problem występuje na najnowszym sofcie jak i starszym z przed paru tygodni. Dobija mnie już ta sytuacja. :/ Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 1 godzinę temu, areq1987 napisał: Zauwazylem że jak jestem w zasięgu 3g/4g i przeprowadze rozmowę to telefon działa ale tylko do pierwszego wyłączenia ekranu. Potem telefon nie reaguje na przycisk zasilania aż w końcu sam się resetuje, dodam że korzystając z WiFi nie ma tego problemu tylko przy aktywnej transmisji 3g/4g. Problem występuje na najnowszym sofcie jak i starszym z przed paru tygodni. Dobija mnie już ta sytuacja. :/ Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka No cóż... Wipe cache i zobacz czy coś ruszy, jak nie to zostaje Ci czyszczenie do zera, ew MiFlash i stawianie na nowo...
areq1987 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rozwiązane można zamknąć Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi