wolak Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mam problem z ta aplikacja - mianowicie często się crashuje. Potrzebuje jej do robienia panoram sferycznych bo lubie je robić i często podczas robienia ich mi wyskakuje że aplikacja została zatrzymana. Jak już zrobię ta panoramę i chce zrobić efekt "małej planetki"to zawsze mi wywala ten błąd i nie mogę zrobić tego efektu. Wiecie może czym to jest spowodowane? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Pawliko Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ogolnie ta apka nie dziala dobrze z naszym telefonem Nic z tym nie zrobisz.
wolak Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 A jest jakas inną która robi panoramy sferyczne i działa dobrze z mi4c? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Pawliko Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Testowalem aparat googla. I apka kraszuje sie przy robieniu zdjec.. Ale video robi dobre Open Camera ma w uj opcji... Ale jest strasznie wolny. Zdjecia robi bardzo dobre, nawet lepsze niz stockowa apka. Wiec jak widzisz wszystko ma swoje wady i zalety. Jak znajdziesz zloty srodek to daj znac
wolak Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Do użytku codziennego aparat stock a do sferycznych google do żeby przerobić można wrzucić na Picasse na dzień dzisiejszy to mój złoty środek Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi