shivan Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Witam! Chodzi mi o wersje redmi z tematu, teoretycznie nie obsługuje naszego LTE, ale po wgraniu przez goldwaya zmodyfikowanego romu, już tak. Moje pytanko jest takie: Czy da się zaktualizować rom do mui polska? Np używając najnowszego miflasha? Telefon nie jest mój, i nie chce działać na ułana żeby zrobić z niego cegłę. Pewnie takich pytań było wiele, wiem że ludzie z jednym postem proszący o pomoc są irytujący... na swoją obronę dodam,że siedzę na waszym forum od paru dni... i jedyne co mam w głowie to mętlik. Pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zmodyfikowany rom od Goldway'a? Może i, ale na pewno nie zawiera on "dostępu" do pasm LTE, model TD po prostu jakimś cudem u nas działa, why? Nie wiemy, Xiaomi tak zrobiło, to tak jest, jedyne "modyfikacje" jakie znajdziesz w romie u nich to jakiś chiński szrot, zwane apkami , ale wracając do tematu, normalnie aktualizujesz .
shivan Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Rom pobrać aktualny z miuipolska? Jest bezproblemowy? czy szukać gdzie indziej?
shivan Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Ok wszystko wiem, dzięki wielkie!
Nezumi Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi