Sotom Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Na początek chcę dodać iż jest to mój pierwszy smartfon z MIUI Problem dotyczy telefonu i mojego smartwatcha Sony SW2. O ile zegarek łączy się bez problemu ze smartfonem to niestety nie widzi dodatkowych zainstalowanych aplikacji tj Call Handling itd co czyni go bezużytecznym ;/ Czy ktoś używa na forum takiego zestawu i mógłby coś podpowiedzieć? Może czegoś nie doinstalowałem? SmartConnect mam, apkę od SW2 mam. Edit: Ok, poradziłem sobie Edytowane 25 Listopada 2015 przez Sotom
Gravis Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Fajnie kolego jakbyś napisał w jaki sposób sobie poradziłeś. Nie wykluczone, że znajdą się inni użytkownicy z ww. problemem i wtedy otworzą kolejny temat..
Sotom Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Wybacz. Zapomniałem o tym Już się poprawiam. Mianowicie wszystkie aplikacje od smartwatcha wrzuciłem w Autostart. I nic poza tym. Na pewno muszą być tam: SmartConnect Smartwatch2 I wszystkie pluginy jakie chcemy by działały np CallHandling itd. 1
Rekomendowane odpowiedzi