Skocz do zawartości

Mi4C rom aktualizacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam mi4c od kilku dni.Telefon od xon24 . Wesja MIUI to MIUI 7 od MMIUIPolska  5.10.8 (rozwojowa).Wiem ze sa poradniki ale od czytania zgłupiałem /Ktorą metodę wgrywania romu powinienem wybrac i gdzie go znaleść ?Mozna pobrac wszystkie nanowsze romy tyle ze nie do mi4c. prosze o porade ponieważ niechcialbym uspać telefonu 

Opublikowano

Masz MIUIPolska to masz idealnie :)

Ściągasz aktualizację jako ZIP wchodzisz w updater i wskazujesz ten plik :) reszta to automat :)

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A co jest z najnowszą aktualizacja nie tak?.Pytanie z innej beczki czy majac obecna wersje 5.10.8  moge spokojnie inastalowac aplikacje ,przenosic rzeczy itp z mojej moto g 1gen a pozniej jak poprawia zainstalowac aktualizacje?? niepokasuje sie nic ani nie poprzestawia? sory to moj pierwszy tel z MIUI a kto pyta nie blądzi:)

Opublikowano

Ale co chcesz przenosić?

Najlepiej jeśli masz to wszystko w chmurze. Wtedy tylko synchronizacja i wszystko masz na miejscu. W przypadku ręcznego przenoszenia zawsze można coś pominąć ;)

Ostatnia aktualizacja dla mi4c ma pewien problem (na pewno z językiem systemu - brak polskiego).

Możesz poczekać i zobaczyć co przyniesie piątkowa aktualizacja.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...