Eadym Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam. Posiadam mi4c od kilku dni.Telefon od xon24 . Wesja MIUI to MIUI 7 od MMIUIPolska 5.10.8 (rozwojowa).Wiem ze sa poradniki ale od czytania zgłupiałem /Ktorą metodę wgrywania romu powinienem wybrac i gdzie go znaleść ?Mozna pobrac wszystkie nanowsze romy tyle ze nie do mi4c. prosze o porade ponieważ niechcialbym uspać telefonu
makovic Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Masz MIUIPolska to masz idealnie Ściągasz aktualizację jako ZIP wchodzisz w updater i wskazujesz ten plik reszta to automat Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
advcron Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Poczekaj kilka dni może wyjaśni się sprawa z najnowszą aktualizacją. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Eadym Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 A co jest z najnowszą aktualizacja nie tak?.Pytanie z innej beczki czy majac obecna wersje 5.10.8 moge spokojnie inastalowac aplikacje ,przenosic rzeczy itp z mojej moto g 1gen a pozniej jak poprawia zainstalowac aktualizacje?? niepokasuje sie nic ani nie poprzestawia? sory to moj pierwszy tel z MIUI a kto pyta nie blądzi:)
robert4you Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Możesz nic się nie pokasuje Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
makovic Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Ale co chcesz przenosić? Najlepiej jeśli masz to wszystko w chmurze. Wtedy tylko synchronizacja i wszystko masz na miejscu. W przypadku ręcznego przenoszenia zawsze można coś pominąć Ostatnia aktualizacja dla mi4c ma pewien problem (na pewno z językiem systemu - brak polskiego). Możesz poczekać i zobaczyć co przyniesie piątkowa aktualizacja. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi