eloelo1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Cześć, czy możecie polecić jakiś program do usuwania np. motywów z których nie korzystam, lub innych aplikacji? Próbowałem sam je odnaleźć (motywy) na telefonie (Redmi 2S/Pro), bo chciałem je wywalić, aby nie zaśmiecać sobie telefonu, ale nie dałem rady. Chodzi mi o program, który daje mi wnikliwy obraz w to co co było/jest zainstalowane w telefonie, w rejestr wpisów aplikacji i jego oczyszczenie. Macie coś godnego polecenia? Pozdrawiam Edit1: dobra, już wiem jak dokopać się do tych motywów, ale pytanie nadal aktualne. Edit2: proszę o przeniesienie tematu odnośnie aplikacji - coś mi się pochrzaniło. Edytowane 14 Listopada 2015 przez eloelo1
selk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 sprawdz Clean Master z gplay czasami długo sie pobiera nie wiem czemu ale wydaje mi sie że ma taką opcje jak odinstalowywanie wszystkiego co mozliwe z niego po zainstalowaniu sie pokazuje reklama jakiegoś security coś tam... antyvirusa - ja go uzywałem dość krótko bo moim zdaniem starsznie żre baterie ale on tez pomógł mi powyłaczac częśc niepotrzebnych rzeczy a przynajmneij pokazał co jest powłączane i działa w tle
Rekomendowane odpowiedzi