ddr Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi 3 64GB Black Opis: Mam do sprzedania krótko używanego Xiaomi Mi 3 64GB. Stan bardzo dobry, drobne ślady użytkowania pewnie pod lupą się znajdą, ogólnie bez rys, otarć czy pęknięć. Posiada dodatkowo naklejone szkło ochronne naklejone od nowości, można je odkleić i opcjonalnie wymienić na nowe i silikonowe etui w czarnym kolorze. W zestawie standardowo pudełko z papierami, telefon, kabel i ładowarka. Pół roku gwarancji rozruchowej, możliwość obejrzenia przed zakupem w Białej Podlaskiej no i zniżka przy ewentualnej naprawie u mnie. Telefon kupiony w uwielbianego tutaj iBuyGou. Gdyby ktoś pytał o powód sprzedaży: nie podoba mi się MIUI. Cena: 700+ (kto da więcej, zaczynając od tej kwoty ) Aukcja allegro/olx: mogę wystawić na allegro po doliczeniu kosztów prowizji. Kontakt: pw, e-mail Zdjęcia: Zdjęcia
mtmwielgosz Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Kiedy telefon kupiony z ibuygou? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ddr Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Gdzieś kilka miesięcy temu bo to nie z pierwszej ręki, trochę leżał w pudełku. W lutym jeżeli się nie mylę.
Elderbary Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi