Tobyasz Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Cześć! Straciłem moją Xperię U (która była już z resztą trochę leciwa) i w oko wpadły mi smartfony od Xiaomi. Nie mogę się tylko zdecydować, który z tych trzech wybrać. Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 morskit Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Rzuć kostką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobyasz Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 (edited) rozważę to Edited November 3, 2015 by Tobyasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 boober Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Ile masz kasy? Kup najlepszy na jaki Cię stać. Dziwne pytanie, trzy zupełnie inne urządzenia. Ja brałbym MiNotePro. Żonie kupiłbym Mi4 a synowi Mi4c. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tobyasz Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Mi4C odpada jakoś mi nie pasuje. Mi4 64 gb dopaść nie można a 16 to dla mnie za mało więc zdecyduję się na Note Pro Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kyniokynio Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Na Ibuygou masz 64 GB. Wysyłają przez Hiszpanię i od wczoraj doliczają VAT ale już Cię nic nie interesuje. Z przesyłką poniżej 300€ Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Tobyasz
Cześć! Straciłem moją Xperię U (która była już z resztą trochę leciwa) i w oko wpadły mi smartfony od Xiaomi.
Nie mogę się tylko zdecydować, który z tych trzech wybrać. Pomoże ktoś?
5 answers to this question
Recommended Posts